Инфо

6. септембар 2019.6. сеп 2019.
Фото: Глас Подриња

Фото: Глас Подриња

Шабац од "Mozzarta" добио кошаркашки терен "Александар Рашић"

Велика акција компаније "Mozzart" "Сто терена за једну игру" настављена је обновом чувеног спортског комплекса на Старом граду. Шабац је данас добио ново кошаркашко игралиште које је посвећено некадашњем српском кошаркашком репрезентативцу, Шапчанину Александру Рашићу. Терен у Шапцу је 78. који је у оквиру своје кампање реконструисао "Mozzart"

Једно од омиљених места за спорт и рекреацију, на ком су стасавале многе генерације, сада је добило потпуно ново рухо. Лепшем изгледу коплека сигурно су допринеле обновљене трибине, а на њима ће од данас боравак свим генерацијама бити много пријатнији.

Фото: Глас Подриња


Обновљени кошаркашки терен, свечано је, пресецајући врпцу, отворио Александар Рашић, уз помоћ градоначелника Шапца Небојше Зеленовића. Свему томе је претходила ревијална утакмица младих кошаркаша ОКК "Шабац" који су имали привилегију да први пробају специјалну подлогу.

Доказ да су све легенде своје спортке каријере започеле на малим теренима испред зграде је и сам Рашић.
-За мене је ово велика част. Ово је мој град и место где сам од малих ногу почео да играм баскет. Захваљујем се компанији "Mozzart" и граду Шапцу јер овом акцијом много чине за најмлађе. Од сада ће на овом терену многи направити своје прве кораке. Пре свега, деца ће имати могућност да ту квалитетно искористе своје слободно време уживају на овом лепом терену, рекао је Александар Рашић.

Фото: Глас Подриња


Градоначелник Небојша Зеленовић поручио је да је ова акција веома значајна за све наше суграђане, подсећајући колико је битно да се деца баве спортом.
-Ово је град који води рачуна о свој деци и грађанима, са идејом да науче да живе здраво. За то је неопходно да имају здраву средину. Заиста ми је велика част бити овде са нашим суграђанином Сашом Рашићем и поделити радост што смо добили један нов, квалитетан, спортски терен, на ком ће моћи да уживају наши најмлађи, рекао је градоначелник.

Сви заљубљеници у наш најтрофејнији спорт убудуће ће моћи да уживају у игри под кошем у условима које имају професионалци - на новој специјалној подлози, са професионалним конструкцијама, зглобним обручима и клиритним таблама.
Глас Подриња

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa