Инфо

12. септембар 2019.12. сеп 2019.
Ми планирамо, Бог се смеје
ДРАГАН АНИЧИЋ, ДРУГИ ПУТ НА КЛУПИ МАЧВЕ

Ми планирамо, Бог се смеје

Мачва је један од клубова чији позив не могу да одбијем. Враћам се међу сараднике и пријатеље. Верујем у овај тим и да је криза само привремена
Био је такође септембар, само је година бројала један број мање, односно беше 2018. Осванула је, за многе изненађујућа информација како Драган Аничић више није тренер „Мачве“, те да преузима „Вождовац“. На одласку се захвалио свима и рекао да МАЧВА за њега увек остаје његов тим. Само 12 месеци касније вратио се, истиче, у свој тим са изузетно тешким задатком.

-Одласком сам оставио у Шапцу многе пријатеље и драге сараднике, сада сам се вратио међу њих и упркос тешкој ситуацији на табели, са много радости и ентузијазма почињем другу мисију у Мачви, верујући да може бити успешна бар колико прва – истакао је Драган Аничић.

Вероватно ни Ви нисте веровали да би повратак могао уследити тако брзо?

-Наравно, видео сам себе у будућности поново у Мачви, али не после само годину дана. Други посао који сам прихватио договорен је на дужи временски период, није сигурно ни Мачва правила планове само за годину дана. Ипак, ми правимо планове, а Бог се смеје, много тога се догоди ван наше контроле и догоди се нешто ново и неочекивано. Постоје људи и клубови које једноставно не могу да одбијем уколико сам слободан, Мачва је један од њих и чим је уследио позив, знао сам да ме пут поново води у Шабац, пут и срце.

Опширније у штампаном издању...

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa