Инфо

12. септембар 2019.12. сеп 2019.
Фото: Глас Подриња

Фото: Глас Подриња

Чивија је извучена

Књига Стане Муњић "Шабачке Чивијаде" промовисана је вечерас у Културном центру. Уједно, било је то присећање на неке раније Чивијаде, а највише на ону забрањену којој јој је ове године тачно пола века.

Фото: Глас Подриња


Афоризме су говорили новинарка Цеца Љубић и глумац Ђорђе Дамњановић. Окупљенима су се обратили и афористичар Раде Ђерговић и директор Туристичке организације Шапца Срђан Митрашиновић. Ауторка књиге Митрашиновића и ТОШ означила је као најзаслужније да књига угледа светлост дана.


На промоцију се наставио програм "Нек се точак покрене" . Додељене су награде за најбољи афоризам, карикатуру и сатирилну причу, а аутори су потом говорили своје афоризме.

Фото: Глас Подриња


На тргу је од 20.00 часова програм који је највише привукао најмлађе. Шампитијада и Карневал кућних љубимаца били су одличан повод да се на шабачком Тргу окупи огроман број деце која играју и забављају се у ритму музике.

Фото: Глас Подриња


Фото: Глас Подриња


За додатно добру атмосферу побринуће се и културно-уметнички ансамбл из Грчке.

Фото: Глас Подриња


Уметничка школа домаћин је изложве на којој је додељена награда која носи име по прерано преминулом шабачком уметнику Милошу Симићу.

Порграм Чивијаде наставља се сутра промоцијом европских керневала у шабачким школама и вртићима. Чивијашки добошар ће се огласити у 11.00 сати, а пола сата касније креће карневал предшколаца у пешачкој зони.

Базар старих и уметничких заната почиње у 10.00 сати и трајаће до 22.00.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa