Инфо

16. септембар 2019.16. сеп 2019.
Насловне стране за понедељак, 16. септембар

Насловне стране за понедељак, 16. септембар

Дневни листови на насловним странама за понедељак, 16. септембар 2019. године пишу о обележавању 75-огодишњице операције "Халијард", о одласку Саше Дјордјевића са кормила кошаркашке репрезентације Србије, о паради поноса у Београду и о другим темама.

БЛИЦ - Лист у специјалном издању доноси тему "Економска будућност Србије". Објављује интервјуе са неколико јавних личности међу којима са премијерком Аном Брнабић, председником Народне странке Вуком Јеремићем, глумицом Цецом Бојковић и фудбалером Милошем Дегенеком.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Вашингтон жртвовао Србију као савезника", изјава председника Србије Александра Вучића на скупу у Прањанима током обележавања 75-огодишњице операције "Халијард", у којој је спасено 500 америчких пилота у Другом светском рату. "Дао више тројки него седам екипа" о репрезентативцу Србије у кошарци Богдану Богдановићу који је изабран за једног од пет најбољих играча Свестског првенства у Кини.

ДАНАС - "Од Србије на бенсендинима Вучић извлачи свој рејтинг", интервју потпредседнице Народне странке Санде Рашковић Ивић. "Ректорат удобан као хотел са две звездице" о блокади Ректората од стране Удружења Један од пет милиона. "Ђорђевић отишао, проблеми остали" о одласку тренера кошаркаша.

ПОЛИТИКА - "'Халијард' спријатељио Србију и Америку" о обележавању 75-огодишњице операције "Халијард". "Закључана врата Ректората БУ" о блокади Ректората од стране активиста Удружења Један од пет милиона.
Бета

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa