Инфо

17. септембар 2019.17. сеп 2019.
Биће ухапшен сваки Србин ако је учествовао у убисту Ивановића

Биће ухапшен сваки Србин ако је учествовао у убисту Ивановића

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас ће сваки Србин, "ма како да се зове", бити ухапшен истог тренутка ако се утврди да је учествовао у убиству лидера Грађанске иницијативе СДП Оливера Ивановића.

Одговарајући на питања новинара после обиласка спомен-собе "Косметске жртве", Вучић је казао да на расветљавању тог злочина ради "врхунски тим БИА" који се како је оценио, "озбиљно боре да се открије истина".

"Иако нисмо могли да водимо увиђај, иако ниједног секунда нисмо могли да сарадјујемо са Приштином а де факто ни са Еулексом, ми и даље водимо најозбиљнију истрагу и верујем да ћемо открити све који су у том страшном злочину учествовали", казао је Вучић.

Он је навео да ће "истог тренутка" бити ухапшен сваки Србин, ма како се он звао, ако се утврди да је учествовао у убиству Ивановића.

"Један Србин је био испитан, и то је Милан Радоичић, и за њега је утврдјено у томе није учествовао", казао је председник Србије.

Вучић је оптужио политичке противнике да покушавају "успутно" да пребаце на њега одговорност за убиство Ивановића.

"Та врста потребе политичких противника да кад не знају како да се изборе са нечијим радом, посвећеношћу, образовањем, да морају да лажу јавност, то су тако страшне и монструозне ствари да више говоре о њима него о мени. Нећу бежати од вас или било кога другог што би успутно хтео да ми набаци кривицу за то убиство. Нисам никог убио, нити ћу а Оливеру док је био у затвору, и његовој породици, помогао сам само ја", рекао је Вучић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa