Инфо

18. септембар 2019.18. сеп 2019.
Јубилеј нас додатно обавезује

Јубилеј нас додатно обавезује

"Мачву" у суботу очекује нови суперлигашки меч и наставак потраге за првом победом у овој суперлигашкој сезони. Утакмица заказана за суботу биће посебна у историји клуба, јер ће бити одиграна на тачно век од прве утакмице овог шабачког фудбалског клуба. На Малу Госпојину 1919. године у Шапцу је гостовао Српски спортски клуб (ССК) из Сремске Митровице, а на исти празник, век касније, у Шапцу гостује војвођански "Пролетер" из Новог Сада.

Митровчани су били ривал у пријатељској утакмици, а Новосађани долазе као противник у важној првенственој.

-Јубилеј нас обавезује додатно, а највише нас "притиска" позиција на табели. Нису ни они у значајно бољем положају, уколико победимо бићемо испред њих, те не сумњам да ће то бити тврд и борбен меч. Пролетер се добро појачао последњих дана прелазног рока и поново су створили респектабилан тим. Наш циљ је јасан, а то је победа која нас води ка средини. Уколико то остваримо на јубилеј, то је посебна драж - истакао је тренер Драган Аничић.

Домаћин је тај који се пита у предстојећем мечу, уверен је везни играч Милош Адамовић.

-Надам се да ће и публика доћи у великом броју да нас подржи и помогне да победимо. Мислим да имамо квалитет за тријумф и верујем да само од наше игре зависи да ли ћемо славити - додаје Адамовић.

Утакмица је заказана за суботу, од 20 часова. На располагању Аничићу није Пејовић, због суспензије, Ристивојевић је под знаком питања.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa