Инфо

21. септембар 2019.21. сеп 2019.
Бета

Бета

Насловне стране за суботу, 21. септембар 2019. године

Дневне новине на насловним странама издања за 21. септембар пишу о о предстојећим састанцима на којима ће се разматрати питање Косова, о сутрашњем дербију фудбалера Партизана и Звезде, о проблемима са компанијом за матичне ћелије у Швајцарској "Крио Сејв", акцији бесплатних лекарских прегледа и о другим темама.

АЛО - Лист пише о акцији Министарства здравља широм Србије "Бесплатни прегледи у 216 установа".

БЛИЦ - "Сва питања и одговори о афери 'Крио сејв'", лист пише о компанији "Фемикорд" која објашњава како сазнати да ли су матичне ћелије деце безбедно стигле у Пољску. "Дерби два чаробњака", о дербију Партизана и Црвене Звезде.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Косово врућа тема у Њујорку", лист пише о предстојећем састанку председника Србије Александра Вучића са немачком канцеларком Ангелом Меркел. "'Вечити', ФСС и судије очи у очи пред дерби", о састанку судија и представника ФК "Партизан" и ФК "Црвена Звезда" пред сутрашњи дерби.

ДАНАС - "СНС обећава изборе без злоупотребе државних ресурса", лист пише о пристанку Српске напредне странке да забрани злоупотребу јавних ресурса током изборне кампање и сређивању биричаких спискова. "Иванка Поповић: Студенти морају изаћи из Ректората, али не као побеђени", о изјави ректорке поводом блокаде зграде Ректората од стране студената из "Један од пет милиона". "Маринковић: Битнији је живот у уређеном друштву него плата од 500 евра", интервју са редитељем Драганом Маринковићем поводом филма "Пијавице".

ИНФОРМЕР - "Српски 'милош' и 'нора' на војној паради на Кипру", лист пише о успеху српске војне индустрије.

КУРИР - Бивши председник Владе Србије Војислав Коштуница за тај лист рекао је "Косово да буде као Хонгконг, то је било моје решење". "Дневно чак четири жене оболе од рака грлића материце, једна умре" о статистици канцера материце код жена.

ПОЛИТИКА - "Битка за Косово на Ист Риверу", лист пише о предстојећим састанцима Ангеле Меркел, Сергеја Лаврова и других политичких актера. "Пуцање магистралне цеви потопило центар Београда", о пуцању цеви у Улици 27. марта у Београду. "Грчка очајна због све већег броја миграната", о повећању избеглица за 60 одсто у августу у Грчкој.

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - Лист под насловом "Америчко коначно решење за Балкан" пише: "Откривамо Трампов пакет", као и да то решење "треба да донесе стогодишњи мир".
Извор: Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa