Инфо

29. септембар 2019.29. сеп 2019.
Награде за најбоље производе

Награде за најбоље производе

Синоћ је у Коцељеви завршен 11. Фестивал зимнице који је окупио око 250 излагача из целе Србије али и земаља из региона.

На овогодишњој манифестацији најбољи ајвар, по оцени стручног жирија, припремило је Домаћинство Данице Марић из Александровца. Другопласирани је био производ Видосаве Михаиловић из Каменице док је трећа награда припала сеоском домаћинству "Мила" из Манђелоса.

У категорији најбоље припремљеног џема, односно мармеладе, прво место освојио је џем од кајсије који је припремила Снежана Живановић из Ваљева. Мармелада од шипурка, коју је припремила породица Грујичић из Шапца, завредила је друго место, док се на трећој позицији нашао џем од шљива из домаћинства Илић из Лопатања.

Награде су додељене и у категорији најбољег воћног сирупа где је победу однео сируп од вишања, власништво Драгице Мијаиловић из Крнула. Другопласирана је била домаћица из Коцељеве, Марина Дојић, која је припремила сируп од кајсије, док је сируп од малине породичном газдинству Арсовић из Чачка донео треће место.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa