Инфо

2. октобар 2019.2. окт 2019.
Јандрић: Обећавамо борбеност, желимо победе

Јандрић: Обећавамо борбеност, желимо победе

У свега три дана рукометаше "Металопластике" очекују два меча у хали "Зорка" против реномираних ривала. Најпре у четвртак гостује шампион Белорусије "Мешков" Брест, у наставку СЕХА лиге, а потом у недељу је ривал "Горење", вицешампион Словеније, што је први дуел другог квалификационог круга за Куп ЕХФ. Иако је реч о противницима који су фаворити, у табору "Металопластике" верују у успех(е).

-Знамо ко су нам ривали, знамо да је реч о јаким екипама, искуснијим него ми, но ништа не може да буде оправдање да не пружимо и више од максимума и покушамо да изненадимо. Против "Загреба" смо играли добро, у Битољу нас је страх пореметио, а сада морамо да покажемо како смо млад тим који вреди - рекао је голман Шапчана Тодор Јандрић на званичној конфренецији за медије српског вицешампиона.

После дуела против "Мешкова" следи окршај са Словенцима, ривалом који је претрпео бројне измене током лета, али је и даље врло квалитетан, наглашава Веселин Вуковић.

-Мислим да су у питању финансијске потешкоће, али не нужно изненадне, претпостављам да је реч о завршетку једног циклуса и да су од лета почели стварање новог тима. Јесу слабији него претходне сезоне када су успешно играли Лигу шампиона, али и сада имају неколико репрезентативаца Словеније, неколико интернационалаца и то је довољно за добар тим. Ми, осим на Воркапића, не можемо рачунати ни на Александра Бабића, ни у четвртак, ни у недељу, те ће бити терет на младим асовима, Ђукићу и Писарићу да надоместе немали заостатак - истакао је тренер "плавих".

Утакмица СЕХА лиге против Белоруса стартује сутра (четвртак) од 17:15, док је дуел против Словенаца заказан за недељу, од 19:00. Оба меча су у хали "Зорка".

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa