Инфо

3. октобар 2019.3. окт 2019.
Повратак "Мимија"

Повратак "Мимија"

Ватерполо клуб "Шабац" је добио новог тренера, а опет свима познато лице. Тренер који је клуб претходне сезоне водио до дупле круне, поново је на челу сениора Шапца. Реч је о Миодрагу Мировићу, од милоште "Мимију".

У јуну је остварио историјски резултат, довео тим до победничког, шампионског пехара, средином месеца напустио клупу, преузео улогу првог тренера члана Прве Б лиге "Спартака" из Суботице, да би се, са првим октобарским данима вратио у Шабац. Долазак Мировића је била велика жеља руководства Шапчана и део блиске сарадње са екипом из Суботице.

-Попут нашег клуба и у Спартаку стварају једну лепу ватерполо причу засновану на великом ентузијазму неколицине ватерполо заљубљеника. Пут до успеха на таквим почетним позицијама је тежак, ми смо искуство стицали у ходу и сада желимо да пренесемо нашим спортским пријатељима из Суботице. Два клуба ће блиско сарађивати, посебно у стручном и организационом раду. Колико можемо ми ћемо помоћи "Спартаку" да убрзо дође до највишег ранга српског ватерпола, а потом и до регионалног нивоу. Без сјајне сарадње и разумевања два клуба, не би било ни повратка Мировића у наш клуб - истакли су у ВК "Шабац".

Мировић ће други мандат на клупи Шапца започети у једној од најважнијих утакмица у сезони, гостовању у Београду, екипи "Партизана", током предстојећег викенда.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa