Инфо

3. октобар 2019.3. окт 2019.
Велика победа Металопластике

Велика победа Металопластике

Mеталопластика - Мешков 35:33 (20:14)

Успех у СЕХА лиги подразумева брзу, чврсту, концентрисану игру буквално сваке секунде. Чак и уколико сте годинама неискусни ж, на терену морате деловати бољи и искуснији, страх је недопустив и води поразу. Све, баш све је имала "Металопластика" у првом делу. Учеснику Лиге шампиона, за 30 минута дала је 20 голова! с црте, крила, бековских позиција, није било лошег места, одбрана чврста, Јандрић на висини. Серије голова су доносиле постепен рсст предности, три, четири до максималних плус шест. Можда су Белоруси сувише надмено схватили момке у плаво-белом, можда су мислили о некој другој утакмици и све им се вратило.

СЕХА једино не допушта пад. За шест минута надтсвка, 20:14 постало је 21:21, Ваљупа је апсолутно предводио своју екипу. Иако је изгледало да ће се све срушити, поново је младост вођена капитеном Ђукићем преузела игру, уследио је ритам вођства од 2, 3 гола, повратак Мешкова, но никада вођство. Своје тренутке имали су и голмани Павковић и Јандрић.
У самом финишу ду домаћи одигрсли као у првом полувремену, јаком одбеаном зауставњали потенцијалне кризе и на крају остварили велику, заслужену победу.

Белоруси су наступали у комбинованом саставу, јер је у току и шампионат Белорусије и тим је подељен на две екипе, где је једна остала у Бресту, а друга дошла у Шабац.

Најбољи стрелац Ђукић са 15 голова.





Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa