Инфо

8. октобар 2019.8. окт 2019.
Завршено асфалтирање Дринске улице у Мачванском Прњавору

Завршено асфалтирање Дринске улице у Мачванском Прњавору

Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић обишао је данас у присуству председника месне заједнице Мачванског Прњавора Живорада Васића и одборника скупштине града Милутина Јекића завршне радове на асфалтирању Дринске улице у Мачванском Прњавору. Ова улица је дугачка 1,6 километара. Вредност радова је 12 милиона динара. Новац је обезбеђен из градског буџета.

- Град Шабац је у протеклих пет година уложио преко милијарду динара у путну инфраструктуру на територији читавог града. Урадили смо све оно за шта смо надлежни. Урађено је двадесет километара улица и четрдесет километара пута. Трудили смо се да обезбедимо једнаке услове живота људима који живе на четрдесет километара од Шапца и онима који живе у центру града. У Прњавору смо урадили пет улица, заједно са нашим суграђанима.

Завршена је улица Вука Краџића, Дринска је урађена из средстава буџета Града Шапца, Ивановића и Цветиновића сокак, и Веселиновића шор кроз политику два на динар. Једну улицу смо радили из референдума. У Прњавору је урађено пет улица и чим ово завршимо машине се селе у следеће село. Радићемо у договору са нашим суграћанима - истакао је градоначелник Небојша Зленовић.

Опширније у Штампаном издању...

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa