Инфо

9. октобар 2019.9. окт 2019.
Насловне стране за среду, 9. октобар 2019. године

Насловне стране за среду, 9. октобар 2019. године

Београдски дневни листови на насловним странама издања за среду, 9. октобар, пишу о почетку изградње аутопута Београд - Сарајево, о најави ширења протеста таксиста из Београда на друге градове Србије и о резултатима косовских избора.
АЛО - "Рак изједа рибу у Дунаву" о томе да куга уништава икру и рибљу младј.

БЛИЦ - Под насловом "Курти и Османи у трци за премијера" лист пише о могућим кандидатима за новог шефа владе Косова.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Србија постаје талац таксиста", о најави протеста чланова такси удружења и ван Београда. Под насловом "Темељ за трасу мира и развоја" о почетку радова на изградњи аутопута Београд - Сарајево.

ДАНАС - "Таксисте је неко погрешно информисао", каже за лист министар државне управе и локалне самоуправе Бранко Ружић поводом њиховог протеста. О очекивањима Запада од нове владајуће коалиције на Косову, у тексту "САД и ЕУ желе Српску листу у Куртијевој влади".

ИНФОРМЕР - "На аутопуту од Београда до Ниша брзину ће мерити 56 камера" о најави постављања камера на аутопуту Београд - Ниш.

КУРИР - "Вучићу орден Светог Саве првог реда" о додели тог признања Српске православне цркве председнику Србије Александру Вучићу на свечаности поводом осам векова аутокефалности СПЦ.

ПОЛИТИКА - У тексту "Лутовац против старих чланова ДС" о наводним поделама у тој странци у вези учешћа у дијалогу власти и опозиције уз посредовање Европског парламента.

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - "Ердоган: Мост преко Саве је пројекат мира" о почетку изградње аутопута Београд - Сарајево.
Извор: Бета

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa