Инфо

10. октобар 2019.10. окт 2019.
Насловна страна за четвртак, 10. октобар 2019. године

Насловна страна за четвртак, 10. октобар 2019. године

Дневни листови издања за четвртак, 10. октобар 2019. године, на насловним странама пишу о разговорима власти и опозиције у којима посредује Европски парламент, штрајку таксиста у Београду, забрани уласка на Косово Црвеној звезди и другим темама.

БЛИЦ - "Звезди забрањен улазак на Косову", о забрани уласка Црвеној звезди на Косово која је Звечану требало да одигра утакмицу са Трепчом. "Прва судјења у обновљеној Палати правде од новембра", интервју са председником Вишег суда Александром Степановићем.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Казне и због прекорачења од 0,45 километара на час на ауто-путу", о постављању камера на траси Београд-Ниш.

ДАНАС - "Тадић: Дошао сам да људима из ЕУ кажем да ово није дијалог", о састанку власти и опозиције са представницима Европског парламента. "Синод СПЦ амортизује незадовољство владика", о незадовољству архијереја одликовањем председника Србије Александра Вучића.

ПОЛИТИКА - "Политика и блокаде", о штрајку таксиста и реакцијама власти. "Приштина зна да ће изгубити уколико додје до гласања у Интерполу", интервју са министром спољних послова Ивицом Дачићем.
Извор: Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa