Инфо

13. октобар 2019.13. окт 2019.
Насловне стране за недељу, 13. октобар 2019. године

Насловне стране за недељу, 13. октобар 2019. године

Дневне новине у издању од 13. октобра 2019. године пишу о додели Нобелове награде писцу Петеру Хандкеу, о лажним кампањама на друштвеним мрежама и о другим темама.

БЛИЦ - "Ко води лажне кампање на друштвеним мрежама", лист преноси истраживање Унивезитета Оксфорд о манипулацијама на друштвеним мрежама. Интервју недељног издања овог листа са потпредседницом Демократске странке Александра Јерков носи наслов: "Вучићев режим нема подршку ЕУ".

АЛО - "Албанци провоцирали Србе, па се разбежали", текст о инциденту на утакмици између италијанског прволигаша Бреше и Војводине. "Провокатори на стадиону прво махали заставама са црним двоглавим орлом, а када су их навијачи Воше појурили, Албанци утрчали у аутомобиле и побегли", пише лист.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Под насловом "Курти ми признао: убијао бих Србе", лист доноси разговор са судијом Даницом Маринковић о саслушању приштинских лидера. "Хандке добио нашег 'Нобела'", о Нобеловој награди писцу Петеру Хандкеу.

КУРИР - "Мали Трамп се понаша као Холбрук", лист пише о специјаном изасланику америчког председника Доналда Трампа за дијалог Београда и Приштине Ричарду Генелу. "Глумац ми на превару узео 3.200 евра за несталог брата", лист пише о афери "Нестале бебе".

ПОЛИТИКА - Разговор са чланом Председништва БиХ из РС Милорадом Додиком "Не знам зашто Босну још покушавају да очувају". У теми недеље лист истражује шта кочи усвајање измене Закона о језику и писму "Са ћирилицом можемо у Европу".
Извор: Бета

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa