Инфо

14. октобар 2019.14. окт 2019.
Насловне стране за понедељак 14. октобар 2019. године

Насловне стране за понедељак 14. октобар 2019. године

(Бета) - Дневни листови на насловним странама од понедељка 14. октобра најчешће пишу о убиству код Коцељеве, о отварању 141. скупштине Интерпарламентарне уније и о међустраначком дијалогу о изборним условима.

АЛО - "Бивши дечко измасакрирао девојку са 20 убода ножем", о убиству девојке код Коцељеве.

БЛИЦ - "Оцу рекао да је дошао да му изненади ћерку па је искасапио", о мушкарцу који је убио бившу девојку код Коцељеве. "Нећу да за паре погазим све у шта верујем", каже председник Покрета слободних грађана Сергеј Трифуновић.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Под насловом "Болнице препуне оболелих од рака", објављено је истраживање тог листа. "Измислили отров, Српској листи краду гласове", о здравственим проблемима чланова ЦИК-а на Косову по отварању изборног материјала из Србије.

ДАНАС - "Тадић: Нема дијалога са Вучићевим емисарима", каже председник Социјалдемократске странке Борис Тадић. "Професионално новинарство није бесплатно", лист цитира председницу ИРЕX-а Кристин Лорд.

ИНФОРМЕР - "Још не могу да верујем да су Гага и Милена отишли", глумац Воја Брајовић прича о својим великим пријатељима Милени Дравић и Драгану Николићу.

КУРИР - "Коме смета одликовање Александра Вучића и Загорке Доловац", ауторски текст директора Београдске филхармоније Ивана Тасовца.

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - Под насловом "Мали Трамп спрема нови Дејтон" о задатку специјалног америчког изасланика Ричарда Гренела за разговор Београда и Приштине.

ПОЛИТИКА - "Чуваћемо право да будемо своји на своме", преноси лист поруке из говора председника Србије Александра Вучића са отварања 141. скупштине Интерпарламентарне уније. "Нема довољно водича за туристе из Кине", пише лист.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa