Инфо

15. октобар 2019.15. окт 2019.
Зеленовић: Присталице СНС долазите у Шабац сваки дан да видите како се град развија

Зеленовић: Присталице СНС долазите у Шабац сваки дан да видите како се град развија

Шабац је космополитски, европски град који свакога дочекује раширених руку и отвореног срца. То се односи и на људе запослене у државним службама и јавним предузећима широм округа које је Српска напредна напредна странка јуче аутобусима плаћеним државним новцем довела у Шабац.

Не знају ни они тачно због чега су дошли али им је речено да нешто морају да вичу и скандирају и Шапчани им на томе нису замерили. Доведени су из Руме, Сремске Митровице, Богатића, Владимираца, Коцељеве и ја их позивам да долазе сваки дан - да виде како се Шабац развија, како је све лепши, да виде како се граде тргови и раскрснице, како град излази на реку, да виде највећу и најопремљенију индустријску зону на Балкану – све то у граду који су уважене међународне и домаће организације званично прогласиле градом будућности и шампионом локалног развоја.

Ја обећавам свим тим људима, када победимо у целој Србији, и ваши градови, села и засеоци биће као Шабац – прваци у демократији, победници у привлачењу страних инвеститора, и град где се тражи радник више за плату од 55.000 динара.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa