Инфо

17. октобар 2019.17. окт 2019.
Насловне стране за четвртак, 17 октобар 2019. године

Насловне стране за четвртак, 17 октобар 2019. године

Дневне новине на насловним странама издања за четвртак 17. октобар пишу о акцији хапшења двојице полицајаца у Косовској Митровици осумњичених да су умешани у убиство лидера Градјанске иницијативе "Србија, демократија, правда" Оливера Ивановића, о смрти пацијенткиње у ординацији "Др Несторов" која није имала дозволу за третмане под анестезијом, о договору председника Србије Александра Вучића и таксиста који су били у штрајку и другим темама.

АЛО - Под насловом "Отказани сви излети и екскурзије", лист пише о отказивану екскурзија из Београд јер није испоштован нови Правилник о организованом превозу деце.

БЛИЦ - "Жена умрла током прегледа за који ординација није имала дозволу", о смрти пацијенткиње у ординацији "Др Несторов". "Хиљаде ђака без излета због немара превозника", лист пише да око 60 аутобуса у уторак и среду није одвезло ђаке из Београда на екскурзије јер нису били испуњени сви услови прописани новим Правилником о организованом превозу деце.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Упад РОСУ освета за дебакл у Интерполу", о акцији хапшења двојице полицајаца на северу Косова. "Због непотпуне документације 1.000 ђака без екскурзије", ђаци појединих основних школа у Београду нису отишли на планиране екскурзије због непотпуне документације возача.

ДАНАС - "Директор наставља прогон породице Миливојевић", лист пише о суђењу сестри погинулог радника лучанске фабрике "Милан Благојевић" по тужби директора те фабрике Радоша Миловановића. "Градјани ће преко буџета плаћати таксистима набавку нових аутомобила", о састанку и договору Вучића и представника таксиста коју су били у штрајку.

ИНФОРМЕР - Под насловом "Биће рата ако ЕУ хитно не прими Србију", лист наводи да је такво упозорење изрекла одлазећа шефица европске дипломатије Федерика Могерини.

КУРИР – Лист пише да је глумац и председник Покрета слободних градјана Сергеј Трифуновић вређао преко твитера новинарку Радио телевизије Србије Оливеру Јовићевић.

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - "Само "Златиборац" добио одобрење за извоз у Русију", лист наводи да је овој компанији ово поново одобрено,након што је привремено суспендован извоз меса и месних прерађевина за некеи компаније из Србије.

ПОЛИТИКА - "Јутарња потера за Србима из КПС-а", о хапшењу полицајаца повезаних са убиством Оилвера Ивановића. "После смрти пацијенткиње затворена приватна клиника", о смрти пацијенткиње у ординацији која није имала дозволу за третмане под анестезијом.
Извор: Бета

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa