Инфо

17. октобар 2019.17. окт 2019.
Извор: Бета

Извор: Бета

Насловне стране за петак, 18. октобар 2019. године

Дневни листови издања за петак, 18. октобар на насловним странама пишу о експлозији у фабрици Милан Благојевић - Наменска у Лучанима, предстојећој посети премијера Русије Дмитрија Медведева Србији, изјави премијера Мађарске Виктора Орбана о одбрани границе Мађарске са Србијом од миграната и другим темама.

БЛИЦ - "Експлозија у Наменској", о експолозији у фабрици Милан Благојевић у Лучанима у којој су повређена два радника. "Медведев носи дарове да додатно притисне Србију", о предстојећој посети премијера Русије Дмитрија Медведева Србији.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Колико смо безбедни у приватној ординацији", текст о безбедности пацијената у приватним клиникама након смрти жене у клиници у Београду.

ДАНАС - "Обрадовић: Вучић је знао шта се догадја у Крушику", интервју узбуњивача Александра Обрадовића о малверзацијама у војној фабрици "Крушик" из Ваљева. "Брине медијска ситуација у Србији", изјава амбасадора Финске у Србији Кима Лахдевирта.

ПОЛИТИКА - "Мађарска ће своју јужну границу бранити силом", о изјави премијера Мађарске Виктора Орбана да ће бранити границу Мађарске и Србије уколико Турска пусти нови талас миграната. "Споразум о брегзиту - други пут", о договору о изласку Велике Британије из Европске уније.
Извор: Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa