Инфо

21. октобар 2019.21. окт 2019.
Завршна конференција пројекта "SEED STEP II"

Завршна конференција пројекта "SEED STEP II"

Завршна конференција пројекта „Подршка развоју образовања и запошљавања “SEED STEP II", који за циљ има промоцију запошљавања и самозапошљавања жена и младих кроз подстицање сарадње локалне самоуправе, Националне службе за запошљавање, пословног сектора и осталих релевантних субјеката, одржана је у шабачком Центру за стручно усавршавање.

Представници свих партнера на Пројекту: Sabine Kroissenbrunner, aмбасада Аустрије у Републици Србији, Christine Gamper, Volkshilfe Solidarität (Беч), Небојша Зеленовић, градоначелник Шапца и Немања Пајић, председник Локалног партнерства за запошљавање су се сложили да је конференција идеална прилика да се размене досадашња искуства, додатно развију постојећи, али и поставе темељи за будуће партнерске односе и сарадњу у овом сектору.


Водећи партнер на пројекту је Организација Volkshilfe Solidaritet из Беча, а финансирала га је Austrijska razvojna agencija (ADA). Укупна вредност трогодишњег пројекта је 1,2 милиона евра, од чега је за различите активности у граду Шапцу – издвојено око сто хиљада евра. Пројекат је почео у јануару 2017., а завршава се у децембру 2019.
године.

Најновији број

21. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa