Инфо

21. октобар 2019.21. окт 2019.
За Јевремовац нових четристо метара пута

За Јевремовац нових четристо метара пута

На подручју Месне заједнице Јевремовац у улици Степе Степановића у току су завршни радови на асфалтирању пута у дужини од четристо метара. Новац за ову деоницу издвојен је по принципу "два на динар". Укупна вредност радова износи пет милиона динара, а грађани су учествовали у трећини средстава.

Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић посетио је данас ово приградско насеље. Захвалио се житељима ове улице на прикупљеној трећини новца.
- Улица Степе Степановић има воду и канализацију, а сада ће добити модерну саобраћајницу у складу са пројектом. Можемо многе ствари заједно да урадимо. Град Шабац је ових дана велико градилиште, на осам локација тренутно се изводе радови укључујући град и околна села. Радове изводимо кроз кампању "два на динар" и кроз референдум за који су грађани гласали. Новца има довољно, у прилог нам иде лепо време - рекао је Зеленовић.

Милан Васић начелник Градске управе града Шапца, рекао је да убрзо почињу радови на спајању Јевремовца и Летњиковца, поред гробља.
- Ово је велика и важна инвестиција коју смо започели пре пар година. Надам се да ћемо искористити лепо време и до краја јесени завршити ту улицу. Срећан сам. Јевремовац је данас велико градилиште. Поред улица, завршава се и друга фаза амбуланте, очекујем да до нове године прими пацијенте - каже Васић.


Опширније у штампаном издању...

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa