Инфо

23. октобар 2019.23. окт 2019.
Насловне стране за среду, 23. октобар 2019. године

Насловне стране за среду, 23. октобар 2019. године

Београдске дневне новине на насловним страницама издања за 23. октобар, пишу о састанку председника Србије Александра Вучића с немачким министром привреде Петером Алтмајером, државном финансирању Црвене звезде и Партизана, о новом известиоцу Европског парламента за Србију.

АЛО - "Ево тачно у динар колико су су добили Звезда и Партизан!", о томе колико новца од државе су добила та два клуба. "Сбербанка ми је украла 120.000!, тврди пољопривредник Милан Дамјановић.

БЛИЦ - "Трамп захтева да признамо Косово", о наводној поруци коју је председник САД послао председнику Србије преко свог изасланика Ричарда Гренела, амбасадора у Берлину. Под насловом "Пет разлога због којих би 'Фолскваген' дошао у Србију", лист објављује њихову анализу.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - " 'Панцир' наш адут у рукаву", најава да би Србија могла да добије ПВО систем из Русије. "Посао за 1.100 радника, плата чак 1.700 евра", о немачкој фирми у Панчеву и посети министра привреде Алтмајера.

ДАНАС - "Бугари Немцима дају 260 милиона, Вучић нуди више", за изградњу "Фолксвагенове" фабрике. "Билчик ће бити трезвенији од Мекалистера" - о новом известиоци Европарламента за Србију.

ИНФОРМЕР - "Држава Звезди и Партизану дала 37.800.000 евра", о томе колико је држава дала новца тим клубовима. "СПЦ: Патријарху раде о глави!", о медијским наводима о српском патријарху Иринеју.

КУРИР - "ЕУ ће тражити да признамо Косово!", о наводима председника Србије Александра Вучића. "Лидери СзС траже да Бастаћ лети из савеза - Ђилас га штити", о ситуацији у Савезу за Србију пошто је Марко Бастаћ покушао да унесе у Србију око 12.000 евра које није пријавио царини.

ПОЛИТИКА - "Немачке инвестиције мењају слику Србије", о састанку председника Србије и немачког министра. "Није лако ући у ЕУ, али је могуће" интервју с новим известиоцем Европског парламента за Србију, Владимиром Билчиком. "Звезди и Партизану за пет година од државе близу 4,5 милијарди динара" о давањима државе тим спортским друштвима.

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - "Срамна уцена ЕУ - Брисел притиска Вучића да се одрекне Ердогана", пише лист. "Ђилас у дилу са два члана комисије!", лист пише да је лидер Странке слободе и правде Драган Ђилас једном члану Етичког одбора, који одлулује о докторату министра финансија Сиунише Малог, дао паре, а да је другом обећао унапређење.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa