Инфо

23. октобар 2019.23. окт 2019.
"Два на динар" даје резултате

"Два на динар" даје резултате

Жичка улицa у Месној заједници Касарске ливаде од данас има нови слој асфалта у дужини шездесет мeтара и ширини четири метра. Вредност послова износила је милион и седамсто хиљада динара. Град је испратио иницијативу мештана и на сваку динар који су скупили, Градска управа уложила је два. Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић посетио је мештане ове улице и најјавио наставак даљих радова у Касарским ливадама.

- Прва и најважнија ствар јесте изградња тротоара у улици Стефана Првоненчаног. У овом тренутку расписан је тендер, чекамо на извођача. Такође је планирано уређење Рудничке и Космајске улице. Поред тога могу да најјавим уређење центра Касарских ливада где ће се уредити простор око Дома МЗ. Захваљујем се свим грађанима који дају иницијативе преко месних заједница да се ураде добре и корисне ствари, за наш град и места у којим они живе - каже Зеленовић.
Житељи ове улице задовољни су урађеним, а ни осмеси на лицу нису изостали. Истичу да је један од горућих проблема Жичке са којим су се свакодневно сусретали био не асфалтиран пут.

- Улица је мала има мало становника али нам је свима био потребан асфалт. Захвалио бих се мојим комшијама као и локалној самоурави која нам је помогла да изведемо ову акцију, и омогућила да живимо у бољим условима – рекао је местанин Милош Тојић.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa