Инфо

24. октобар 2019.24. окт 2019.
Радуловић: Морамо да победимо

Радуловић: Морамо да победимо

После убедљивог пораза у Загребу, ватерполисти "Шапца" у суботу почињу низ од три утакмице регионалног такмичења у коме су неопходне победе како би клуб остао у конкуренцији за пето место и плеј оф. Гост Шапчана, од 20 сати ове суботе је сплитски "Морнар".

У односу на претходне сезоне, клуб је претрпео много промена, по многим оценама је слабији него раније и "Шабац" свакако има улогу фаворита од кога првотимци не беже, истакнуто је на званичној конфренцији за медије клуба.



-Нема скривања, бољи смо, фаворити смо и морамо да победимо. Морамо савладати "Морнар", а потом и "Будву" и "Звезду". Сплитски клуб је био претходних година познат као екипа која је дуго на окупу, где су сви играчи сличног искуства. Сада су тим који су напустили неки битни играчи, распон година је велики, нови тренер, но свакако мислим да од наше игре зависи успех. Сконцентрисани смо на одбрану, када њу одиграмо на свом нивоу, успех не изостаје - истакао је Марко Радуловић.

Тренутно, једини играч чији наступ је неизвестан је Вучинић, кога мучи вирус, сви остали су спремни и биће на располагању тренеру Мировићу.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa