Инфо

31. октобар 2019.31. окт 2019.
Аничић: Морамо да се боримо, одговорни смо према навијачима

Аничић: Морамо да се боримо, одговорни смо према навијачима

Синоћ је "Мачва" поражена у Суботици 3:1, а већ у недељу игра нови суперлигашки меч. Ривал је тренутно другопласирани "Чукарички".

-На примеру "Чукаричког" видите да у животу нема случајности, већ да се и успех и неуспех дешавају с разлогом, као последица рада и плана или нерада. Ако бих набрајао одакле прети опасност за нас, набројао бих 18 или 20 играча. То је квалитетнији тим од нас, један од четири најбоља у Србији, јуче су победили и Партизан и нема лажи, апсолутни су фаворити у суботу. Ипак, ми играмо пред домаћим навијачима који исказују велико стрпљење, велико им хвала и због њих осећам одговорност, а надам се и моји играчи. Морамо се борити и покушати да намучимо Београђане. Мало нам недостаје, близу смо, можда искорак направимо баш у недељу - рекао је Драган Аничић, тренер "Мачве", на клупској конференцији за медије.

-Ми имамо наш циљ, не може нас вечно привлачити малер, радимо напорно, трудимо се и то се мора вратити, мора кренути на боље. Заслужујемо много више од тренутног положаја. Нисмо заборавили да дајемо голове, верујем да ће од недеље све кренути на боље - додао је нападач Шапчана Ђорђе Шушњар.

Меч Мачве и Чукаричког почиње у недељу од 15 часова на стадиону Мачве.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa