Инфо

5. новембар 2019.5. нов 2019.
Васић: Не сме бити изненађења

Васић: Не сме бити изненађења

Одбрану трофеја у Купу Србије ватерполисти "Шапца" почињу сутра када у четвртфиналу дочекују београдски "Бањицу". На Градском базену гостује тим који је дуго година члан Прве А лиге и клуб који практично представља место за каљење играча "Партизана". Иако нема много информација конкретних о ривалу, ватерполисти овдашњег клуба су уверени да у сваком погледу морају бити бољи и изборити финални турнир.

-Ми смо шампиони, ми смо освајачи дупле круне и тако морамо да се поставимо. Као велики тим да искажемо поштовање противнику, кроз приступ и игру, али истовремено и да будемо доминантни као што шампион може да буде. Јесмо у лошем низу резултата, али атмосфера никада није проблем. Грешке морамо превазићи и надам се да долазе бољи дани већ од сутра - рекао је најбољи стрелац "Шапца" у Регионалној лиги Душан Васић, на званичној конференцији за медије клуба.



Сигурност у боље резултате у наредном периоду исказао је и центар Петар Велкић.

-Падови у игри су нормални, ипак код нас има и недопустивих грешака и ту нема тајног рецепта, једноставно не смеју да се дешавају. Превазићићемо и ову кризу и уверевам да су наши циљеви још увек дупла круна и у складу са тим, сутра морамо победити. "Бањица" су млади момци, изданци најбоље школе на свету, школе "Партизана", али ми ту не смемо да мислимо о било чему осим о победи. Наш циљ је трофеј, не финални турнир - наглашава Велкић.

Утакмица четвртфинала Купа Србије заказана је за среду, од 20 часова, на Градском базену.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa