7. новембар 2019.7. нов 2019.
СВЕСТРАНИ ШАПЧАНИН ГОРАН МИЛОВАНОВИЋ
Мајстор за дихтовање и гулаш
Кажу да је његово дихтовање прозора вечно, а за његов гулаш је најбоља гаранција чињеница да се брже поједе него што се скува, јер није толико трајан
Наш Шапчанин Горан Миловановић је свестрани мајстор, и то веома добар. Кажу да је његово дихтовање прозора вечно, а за његов гулаш је најбоља гаранција чињеница да се брже поједе него што се скува, јер није толико трајан.
Гулаше кува са 18 година и то из чисте љубави, а не потребе. Прави је геније, када је реч о овом светском специјалитету. До сада је учествовао на десетак такмичења у крчкању, и са сваког се враћа са по неком наградом. Свакако да је једна од највреднијих она из Коцељеве прошле године, када је у конкуренцији од више од 200 такмичара освоји друго место.
- Душа и љубав су најбитнији за спремање доброг гулаша - шеретски нам започиње причу Миловановић.
Опширније у штампаном издању.
Гулаше кува са 18 година и то из чисте љубави, а не потребе. Прави је геније, када је реч о овом светском специјалитету. До сада је учествовао на десетак такмичења у крчкању, и са сваког се враћа са по неком наградом. Свакако да је једна од највреднијих она из Коцељеве прошле године, када је у конкуренцији од више од 200 такмичара освоји друго место.
- Душа и љубав су најбитнији за спремање доброг гулаша - шеретски нам започиње причу Миловановић.
Опширније у штампаном издању.
Н. К.
Актуелно
Најновији број
25. април 2024.