Инфо

8. новембар 2019.8. нов 2019.
Сутра сунчано, поподне наоблачење

Сутра сунчано, поподне наоблачење

У Србији ће сутра бити топло, пре подне претежно сунчано, после подне се очекује постепено наоблачење са кишом и пљусковима које ће најпре захватити југозападне и западне пределе, Срем и Бачку, а током ноћи прошириће се и на већину осталих крајева, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.
Дуваће слаб и умерен југоисточни ветар, на југу Баната и јак, увече на северу земље у скретању на северни. Јутарња температура кретаће се од пет до 13 степени Целзијуса, највиша дневна од 17 до 22 степена.

У Београду ће сутра бити топло, пре подне претежно сунчано, после подне постепено наоблачење, увече и током ноћи са кишом. Дуваће слаб и умерен југоисточни ветар. Јутарња температура биће око 13 степени, највиша дневна око 22 степена Целзијуса.

Наредних седам дана у Србији ће бити топло са температуром изнад просечних вредности уз честа пролазна наоблачења местимично са кишом. Од уторка ће југоисточни ветар бити у појачању.


Биометеоролошка прогноза за Србију за суботу, 9. новембар 2019:

Погоршање биометеоролошке ситуације у другом делу дана неповољно ће утицати на већину хронично оболелих, али се нарочит опрез саветује срчаним болесницима и астматичарима. Малаксалост, раздражљивост и главобоља ће бити најизраженији као метеоропатске реакције.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa