Инфо

9. новембар 2019.9. нов 2019.
Зеленовић: Вацић је вођа парамилитарне фракције СНС

Зеленовић: Вацић је вођа парамилитарне фракције СНС

Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић оценио је "скандалозним" синоћно понашање у Шапцу и говор мржње "такозваног водје деснице" Мише Вацића и оценио да је он "водја парамилитарне фракције Српске напредне странке (СНС)", наводи се у саопштењу Заједно за Србију.

"Као што су некада Шешељ и Вучић служили Милошевићу као страшила за пристојан свет и медјународну заједницу, данас такву улогу за Вучићеве потребе има Миша Вацић. Тај човек уз помоћ и техничку подршку СНС путује по Србији и псује, прети и вредја мирне градјане са једним циљем и једном поруком 'ако нећете (председника Србије Александра) Вучића ово ће вам бити власт'", наводи се у писаној изјави Зеленовића.

Зеленовић је оценио да је Вацићев синоћни боравак у Шапцу изазвао узнемирење јавности и градјана који су, како је казао, "навикли на миран живот у коме се људи медјусобно уважавају".

"Шабац је космополитски, европски град који свакога дочекује раширених руку и отвореног срца. То се односи на све људе, укључујући чак и оне које Вучић годинама шаље у Шабац покушавајући да нелегалним средствима сруши демократску власт", нагласио је Зеленовић.

Он је истакао да је "екстремистички пир са Вацићем у главној улози" превише чак и за "најтолерантније Шапчане" и оценио да је послао Вучић у Шабац неке чудне људе да буду подршка Вацићу у дивљању".

"Не знају ни они тачно због чега су дошли, али им је речено да нешто морају да вичу и прете. Моја порука и Вучићу и Вацићу је иста: 'неће проћи јер ово је наш град, наша земља и не дамо екстремистима да их руше'", закључио је Зеленовић.
Beta

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa