Инфо

11. новембар 2019.11. нов 2019.
Насловне стране за понедељак, 11. новембар 2019. године

Насловне стране за понедељак, 11. новембар 2019. године

Дневне новине на насловним странама издања за понедељак, 11. новембар 2019. године највише пишу о састанку лидера Западног Балкана на Охриду на којем је било речи о иницијативи о слободном кретању робе, услуга, људи и капитала - "мали шенген", о говору лидера Српске деснице Мише Вацића на оснивању одбора у Шапцу, наставку дијалога власти и опозиције и другим темама.

АЛО - "Највећа победа у Српској историји", лист подсећа да је на данашњи дан завршен Први светски рат у коме је погинуло више од милион и 200 хиљада Срба. Државна секретарка МУП-а Биљана Ивковић Поповић каже "Стефановићу не могу да опросте успехе".

БЛИЦ - "Вацић постаје озбиљна претња за Србију", о говору лидера Српске деснице у Шапцу у којем је између осталог градоначелнику тог града Небојши Зеленовићу поручио да се "пакује јер ће бити протеран у затвор". "Лакше и јефтиније за бизнис и грађане", о иницијативи "мали шенген" између Србије, Северне Македоније и Албаније.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Мали шенген није и нова Југославија", о иницијативи "мали шенген". "Србија жали за Михаилом", о смрти најбољег младог српског физичара Михајла Спорића.

ДАНАС - "Опозиција тражи забрану Српске деснице и хапшење Мише Вацића", о говору Мише Вацића у Шапцу. "Најава нове екипе послушника", текст о томе да се сталним причама о чисткама у СНС дисциплинују чланови и функционери.

ИНФОРМЕР - Коридор десет до Бугарске - "Аутопут од којег ћемо највише зарадити". Провокација- "Курти у Тирани прави велику Албанију".

КУРИР - Под насловом "Никад јачи" лист пише да је Србија за три године уложила 830 милиона евра у војску. Скандал у првој лиги "Судија свирао шест пенала".

ПОЛИТИКА - "У Северну Македонију и Албанију без пасоша", о иницијативи "мали шенген". "Друга рунда с Европом у рингу", о наставку дијалога опозиције и власти који ће бити одржан ове недеље.

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - Ексклузивно открива тајне архиве од пре 73 године у којима пише да је један "Министар украо документа о Дражи".
Извор: Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa