Инфо

12. новембар 2019.12. нов 2019.
Насловне стране за уторак, 12. новембар 2019. године

Насловне стране за уторак, 12. новембар 2019. године

Београдски дневни листови на насловним странама издања за 12. новембар, пишу да је Гана повукла одлуку о признању Косова, о хапшењу тројице радника "Првог пионира" из Ужица због продаје пројеката и докумената те фирме, о претњама председника Српске деснице Мише Вацића градоначелнику Шапца Небојши Зеленовићу, о посети председника Србије Александра Вучића Паризу и другим темама.

АЛО - "Терористи ИСИС са Косова спремају крваву освету", лист наводи да су видео-снимци који су монтирани у Пиштини открили претњу "целом западном свету".

БЛИЦ - "Још четири земље повлаче признање Косова до јануара", изјавио је министер спољних послова Србије Ивица Дачић. "Брзо сам се навикао на Америку", изјава глумца Николе Ђуричка који се преселио у Сједињене Америчке Државе.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Косово изгубило већину на Ист Риверу", о повлачењу признања Косова. "Продавали војне тајне Албанцу", о хапшењу у "Првом пиониру" из Ужица због продаје пројеката и докумената.

ДАНАС - "РТС-у смета наслов Данаса, али не и Вучићеве оптужбе", о саопштењу РТС-а у којем се Данас упоређује са таблоидом Информер. "Гајић: Миша Вацић је вашарски кловн", мишљење адвоката о претњама председника Српске деснице градоначелнику Шапца Небојши Зеленовићу.

КУРИР - Исповест другова преминулог студента Кембриџа Михајла Спорића,


"Михајло није говорио о болести".

ПОЛИТИКА - "Најсветији пример љубави према отаџбини", о Дану примирја у Првом светском рату. "Вучић и Макрон о 'малом Шенгену'", о предстојећем разговору који је најавио Вучић.

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - Лист наводи да Вучић има идеје за цео Балкан и да га Макрон види као лидера "За Макрона је Вучић лидер на Балкану".

ИНФОРМЕР - Лист наводи да тужилаштво штити опозицију "Гоне Вацића због претњи Зеленовићу, а Бошко Обрадовић није ни под истрагом".
Извор: Бета

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa