Инфо

13. новембар 2019.13. нов 2019.
Зеленовић: Вучић је мастермајнд деструкције у којој данас живимо

Зеленовић: Вучић је мастермајнд деструкције у којој данас живимо

Председник странке Заједно за Србију и један од лидера Савеза за Србију Небојша Зеленовић оценио је данас да је друштво у Србији "на ивици сукоба у чијој је основи мржња", а председник Србије и лидер Српске напредне странке Александар Вучић је "мастермајнд деструкције у којој живимо".

Коментаришући претње лидера Српске деснице Мише Вацића, Зеленовић је за портал Истиномер оценио да је Вацићева намера била да се јавност бави "небитним стварима".

"Не постоји граница до које ће Вучић ићи тако што ће неке своје артисте у циркусу слати да плаше народ. Вацић јесте друштвена опасност и озбиљан играч, јер ради то што му Вучић каже, на начин на који он може да ради, али се не може упоредити са Шешељем из деведесетих година", оценио је Зеленовић и додао да је о тим претњама обавестио амбасаде земаља Европске уније у Србији.

Он је оценио да је друштво у Србији подељено и да је, како је навео, "на ивици сукоба у чијој је основи мржња, а не однос према ЕУ".

"Вучић би нас убијао да се не плаши Американаца. То је истина. То је сурово, али је тако. И све оно што ми живимо мање-више личи на то што се дешава у Молдавији или у Белорусији. Само је овде другачији пакет у питању", навео је лидер Заједно за Србију.
Beta

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa