Инфо

14. новембар 2019.14. нов 2019.
Насловне стране за четвртак, 14. новембар 2019. године

Насловне стране за четвртак, 14. новембар 2019. године

(Бета) - Дневне новине на насловним страна издања за 14. новембар пишу о трговни оружјем у Србији, о докторату министра финансија Синише Малог и објављују ауторске текстове министра трговине Расима Љајића, известиоца Европског парламента за Србију Владимира Билчика и председнице делегације у Одбору за стабилизацију и придруживање ЕУ Србије Тање Фајон.

АЛО - "За убиство адвоката 30 година затвора" о првостепеној пресуди Владимиру Шарановићу за убиство адвоката Владимира Зрелеца.

БЛИЦ - "Власт и опозиција озбиљно да приђу дијалогу", ауторски текст Тање Фајон и Билчика. "Моја улога у боливијској револуцији", српски активиста Срђа Поповић о наводима да је умешан у рушење председника Боливије Ева Моралеса.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Спречите да отму српско наслеђе", лист преноси изјаву председника Србије Александра Вучића на заседању Унеска. "Рентакар мафију разбили у Србији", о синхронизованој акцији која је у три земље, укључујући Србију, спроведена уз посредство Евроџаста.

ДАНАС - "Трговци оружјем забрањена тема за режимске медије", лист пише о "криминалу у војној индустрији". "Пет жалби на одлуку ФОН-а о докторату Малог", о случају плагијата.

ИНФОРМЕР - "Сваки трећи ученик у првом средње редовно се коцка", лист пише о резултатима истраживања института "Батут".

КУРИР - О српским студентима у Хонгконгу: "Плашимо се, живимо као у затвору".

ПОЛИТИКА - "Мали Шенген није нова Југославија", за лист пише министар трговине Расим Љајић. "Срђа демантује да је одиграо улогу у Моралесовом одласку са власти", о наводима да је српски активиста учестовао у дешавањима у Боливиији.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa