Инфо

14. новембар 2019.14. нов 2019.
фб страна ВК Шабац

фб страна ВК Шабац

Српски дерби на опроштају од 2019. године

Ватерполо је претходних година "покорио" Шабац, а овдашњи ватерполо клуб "покорио" је претходне године Србију. Шампионе Србије и освајаче Купа још само једном у овој календарској години можете гледати на Градском базену у Шапцу и то у великом дербију српског ватерпола!

Реприза финала: детаљ са треће утакмице финала плеј офа


Овог петка, 15. новембра, на нашем Градском базену гледамо репризу финала плеј офа, у госте долази "Црвена Звезда". У нашем клубу се надају да би реприза могла бити и резултатска, али су улоге мало измењене. Да, Звезда је била благи фаворит крајем маја и почетком јуна, пред финале плеј офа, а сада је велики фаворт, но и већи су "падали" у Шапцу током нешто више од четири године од повратка клуба на матични базен.

-Имају најискуснији, најквалитетнији тим, гледано и по именима, али и резултатима. Довољно је рећи колико репрезентативаца и то три озбиљне ватерполо силе имају, напоменути да их води највећи ватерполиста свих времена и човек који је био првак Европе и као играч и као тренер, набројати резултате и јасно је да су тренутно најбољи код нас, први фаворити за Куп и титулу, али били су то и претходне сезоне, а трофеји су код нас. Желимо да ту и остану и желимо да им се супроставимо на прави начин у петак и да искористимо прилику, уколико се укаже, за победу. Сигурно можемо, уз пуне трибине, можемо све! - истакли су у клубу уз позив навијачима да буду адут који ће превагнути када буде најважније.

ВК Шабац: Уз пуне трибине све је могуће


Павла Гавриловића неће бити у саставу, није сигуран наступ Рикарда Гомеша, али су сви остали ту спремни да покажу како је криза резултата пролазна,

Меч је заказан за пета, 15. новембар, од 20:30.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa