Инфо

14. новембар 2019.14. нов 2019.
Нова паркинг места на Тркалишту

Нова паркинг места на Тркалишту

У жељи да што више грађана има места за остављање својих четвероточкаша данас се изводе радови на паркиралишту на Тркалишту код Фудбалског стадиона „Мачва“. Грађевински радови на новом паркингу који је одређен за 100 места биће завршени половином децембра, а паркирање ће бити бесплатно.

- Према извештају Министарства унутрашњих послова у Шапцу у последње три године има три хиљаде нових возила. Град има нови проблем са којим се суочава. Гужве се не јављају само у центру него и у насељима Бенска бара и Тркалиште. Проблем решавамо тако што смо променили режим паркирања у Карађорђевој улици и отворили једну нову за паркирање. Овде на Тркалишту у Церској улици имате непрописно паркирано 60 возила и у Јована Цвијића 40 паркинг места. Грађани ће по уређењу моћи да се несметано паркирају, а тиме ћемо повећати безбедност у френкфрентним улицама и омогућити да прође нова линија јавног превоза – истакао је Зеленовић.

Поводом петиције коју су најавили мештани Трлкалишта односно становници неколико улица због тога што је Комунална полиција најавила кажнавање од следеће седмице за све оне који се непрописно паркирају у Церској и у улици Јована Цвијића, градоначелник је поручио грађанима да се не брину јер Комунална полиција неће никоме наплаћивати непрописно паркирање у овом делу улице.

Средства за финансирање овог пројекта издвојена су из буџета града.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa