Инфо

14. новембар 2019.14. нов 2019.
Нова амбуланта у Јевремовцу

Нова амбуланта у Јевремовцу

У току су завршни радови на изградњи сеоске амбуланте у Јевремовцу. На претходна два референдума грађани су изгласали да се гради нова амбуланта, а данас се управо то и реализује. Ово је од великог значаја за житеље овог места који ће од сада имати адекватнији простор и боље услове за лечење.

- Поносан сам на своје мештане који су гласали за предлог месне заједнице на претходна два референдума. Поносан сам на све суграђане који учествују у акцијама као што су "два на динар". Три улице смо асфалтирали у претходном периоду спојили смо Јевремовац са Летњиковцем. Пројекат који треба да почне са реализацијом на пролеће је вакумска канализација која треба да укључи 700 домаћинстава и створи могућност мештанима да се прикаче - рекао је председник Савета Месне заједнице Милан Васић и најавио ново директно олучивање заказано за 8. децембар.
Васић је позвао грађане да учествују и изађу у што већем броју. Грађанима који се нису уписали у посебан бирачки списак поручио је да се упишу до 8. децембра у Месној канцеларији и Градској управи. Један од предлога је завршетак уређења центра насеља.

Градоначелник Шапца Невојша Зеленовић посетио је амбуланту и уверио се у поштовање извођења динамике радова.
- Оно што је најпотребније мештанима заједнице они су изгласали, ми то сада реализујемо. Улазимо у нови круг који ће почети 8. децембра у 60 месних заједница, 100.000 Шапчана ће моћи слободно да одлучује о 200 милиона динара- истакао је Зеленовић.

Градоначелник је позвао грађане да се упишу у бирачки списак, како би заједно донели промене у град, и унапредили услове у којима живе.
- Ако не будемо чули шта грађани мисле, онда они неће хтети ту да живе. Бираће друга и сређенија места - закључио је Зеленовић.

Опширније у штампаном издању...

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa