Инфо

15. новембар 2019.15. нов 2019.
Насловне стране за петак, 15. новембар 2019. године

Насловне стране за петак, 15. новембар 2019. године

Дневни листови на насловним странама издања од петка пишу, између осталог, о разлозима због којих председник Србије и лидер СНС Александар Вучић неће присуствовати конгресу Европске народне партије у Загребу, о десетој годишњици смрти патријарха Павла, као и акцији српске полиције у којој је заплењено 77 килограма хероина.

АЛО - О акцији полиције која је у Младеновцу одузела наркотике вредне пет милиона евра лист пише под насловом "Тоцило пао са 77 килограма кокаина". Хумани гест Новосађанина Зорана Коцића - поклонио викендицу деци оболелој од рака.

БЛИЦ - Под насловом "Павле је за Србе одавно светац" о десетој годишњици смрти патријарха Павла. О победи фудбалске репрезентацији Србије лист пише: Победјен Луксембург 3-2, Митар држи Србију у игру.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Нећу у Загреб да не отежам положај Срба", председник Србије и лидер СНС Александар Вучић о разлозима због којих неће учествовати на конгресу Европске народне партије у главном граду Хрватске. Под насловом "Хрвати траже доларе а неће да деле дугове" о новим захтевима Загреба у процесу сукцесије.

ДАНАС - Под насловом "Вучић се обрачунава са Стефановићем?" о наводним сукобима у врху СНС поводом афере са трговином оружја. "Председник и министри се уплећу у сопствене лажи", каже потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић поводом различитих навода Александра Вучића и Небојше Стефановића о везама министровог оца Бранка са предузећем ГИМ и трговином оружјем.

ИНФОРМЕР - "Ухапшен нарко-бос Тоцило са 77 килограма чистог хероина", о акцији српске полиције. "Мариника побегла Ђуки са тв дуела", о томе да је потпредседница Странке слободе и правде (ССП) Мариника Терпић отказала гостовање у емисији Прави угао где је требало да суочи са послаником Српске напредне странке (СНС) Владимиром Дјукановићем.

КУРИР - "Вучићев шамар Хрватској", о разлозима због којих Александар Вучић неће отићи на конгрес Европске народне партије. "Мајка узбуњивача ради за трговца оружјем", о узбуњивачу из Крушика Александру Обрадовићу.

ПОЛИТИКА - О акцији српске полиције у којој је заплењено 77 килограма хероина и ухапшена три члана организоване криминалне групе под насловом "Заплењен хероин вредан пет милиона евра". О изменама правила о путним исправама у тексту "Захтев за нови пасош најраније шест месеци пре истека важећег".

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - Под насловом "Вучић: Нећу у Загреб" лист пише о разлозима због којих председник Србије не иде на конгрес Евроспке народне партије. "Установити награду по младом физичару", иницијатива да се установи признање под називом Михајло Спорић, по младом физичару који је недавно преминуо.
Извор: Бета

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa