Инфо

15. новембар 2019.15. нов 2019.
ЗЕЛЕНОВИЋ: ОСУДА МЕДИЈСКОГ ЛИНЧА ЈУГОСЛАВА ЋОСИЋА

ЗЕЛЕНОВИЋ: ОСУДА МЕДИЈСКОГ ЛИНЧА ЈУГОСЛАВА ЋОСИЋА

Председник Заједно за Србију Небојша Зеленовић најоштрије је осудио медијски линч главног и одговорног уредника N1 Југослава Ћосића организован и оркестриран из Председништва Србије.

„По већ опробаном механизму, свако ко се усуди да изнесе било какву сумњу или се критички осврне на власт постаје мета најбруталније медијске сатанизације. Механизам је доведен до савршенства – Вучић лично дефинише мету, ангажује плаћене новинаре и аналитичаре, а онда креће лавина најстрашнијих неистина преко телевизија са националном фреквенцијом и целокупне жуте штампе. Нико није поштеђен – у једном тренутку мета је био чак и Новак Ђоковић, када је изјавио нешто што се Вучићу није допало.“ – рекао је Зеленовић.

„Данас је Ћосић мета јер се усудио да, као независни новинар, јавно поставља питања о афери везаној за трговину оружјем. То сви знају као што сви знају да је циљ да се Ћосић застраши да би заћутао. Не разумеју они да је све мање оних који се плаше, а посебно то није Југослав Ћосић. - нагласио је Зеленовић.

„Афера Крушик коју је разоткрио Вучићев заточеник Александар Обрадовић озбиљно је уздрмала власт која је у паници јер не може да заустави лавину која се покренула. Афере из сектора наменске индустрије и трговине наоружањем у које је уплетен сам врх државе тек ће шокирати домаћу и међународну јавност.“- закључио је Зеленовић.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa