Инфо

15. новембар 2019.15. нов 2019.
Гласајте за будућност

Гласајте за будућност

Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић посетио је данас МЗ Поцерски Причиновић и том приликом позвао грађане да гласају за инвестиције које су им најпотребније. Непосредно изјашњавање заказано је за 8. децембар у 60 месних зајеница на подручју Града Шапца. Грађани ће имати прилику да одлучују у шта ће бити инвестирана средства од 200 милиона динара. Сви они који се нису уписали у посебан бирачки списак могу то да учине у канцеларији Месне заједнице.

- Грађани Месне заједнице Поцерски Причиновић предложили су изградњу новог мултифункционалног објекта, а почетак радова је заказан за следећу годину. Да би се идеја спровела у дело, прво морају да гласају за то.
Ово што има Шабац нема нигде друго у Србији. Једино се Шабац пита. Грађани сами одлучују о својој будућности. Од њихове подршке зависи да ли ће се градити неки објекат. Сви ће имати прилику да се упознају и гласају за онај предлог који им се највише допада. Подсетићу суграђане, не гласате за локалне политичаре, не гласате за политичке странке, гласате за своје идеје и пројекте и за будућност места у којем живите – рекао је градоначелник.

Он је нагласио да уопште није важно да ли је порез плаћен или не , сви ће имати право гласа. Најавио је да ће у кратком периоду од стране Градске управе сви суграђани бити обавештени о овом датуму, као и предлозима.

Примера ради у Поцерском Причиновићу од 2017. године асфалтирано је пет улица, а расвета је решена у три улице, финансиска средства су издвојена од стране мештана као и од стране града. Ове године у улици Драгића Марковића Вргоње урађено је 500 метара тротоара, вредност радова износила је милион и 200 хиљада динара. Реконструисано је спортско игралиште. Урађена је ограда око основне школе.

Земљиште где је планирана изградња мултифункционалног објекта


- Кроз други референдум планирана је изградња мултифункционалног објекта за спорт и културу, а радови би требали да почну следеће године. Биће пребачена просторија Месне заједнице а садашња ће бити уступљена Предшколској установи. Такође, за ову годину су панирани радови на грејању у ОШ “Стојан Новаковић“ као и Предшколској установи – рекао је председник МЗ Милан Арсеновић.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa