Инфо

15. новембар 2019.15. нов 2019.
ЗЗС: Услов за дијалог са Европљанима је моментална смена свих чланова РЕМ-а

ЗЗС: Услов за дијалог са Европљанима је моментална смена свих чланова РЕМ-а

Странка Заједно за Србију саопштила је данас да је моментална смена свих чланова РЕМ-а предуслов за наставак дијалога са представницима Европског парламента о изборним условима јер би то омогућило да се у најкраћем временском року промени медијска слика и отвори простор не само за опозицију, већ и за јавну дебату о свим друштвеним темама.
"Европски парламентарци су прихватили промену формата разговора и они ће бити посредници у дијалогу власти и опозиције. Ми смо спремни да наставимо разговоре са европским парламентарцима јер верујемо да Европска унија има снагу и утицај да уразуми Вучића и да не жели да Србија остане црна тачка без минимума услова за нормалан политички живот", навела је та странка.

У саопштењу се додаје да је опозиција показала конструктиван приступ и спремност да разговара али да је јасно да актуелни формат не води ничему.

"У Вучићевим тирадама и фингираним разговорима нећемо учествовати. Вучићу ништа не верујемо и зато је за било какав договор услов посредовње Европске уније и њене гаранције да ће евентуални споразум бити и спроведен", додала је та странка.
Бета

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa