Инфо

18. новембар 2019.18. нов 2019.
Насловне стране за понедељак, 18. новембар 2019. године

Насловне стране за понедељак, 18. новембар 2019. године

(Бета) - Дневне новине у издањима за понедељак, 18. новембар, на насловним странама пишу о здравственом стрању председника Србије Александра Вучића, његовој хоспитализацији на ВМА и медијској кампањи коју су поједини медији повели против новинара и телевизије Н1.

АЛО - "Ђиласовац ширио лажи да је Вучић умро!", о објавама на друштвеној мрежи Твитер о здравственом стању председника Србије Александра Вучића. "Српски соколови чувају аеродром и државну границу!", лист пише о једном од неколицине професионалних соколара у Србији.

БЛИЦ - "Шапић одлучио: Излазим на изборе", сазнања тог листа о одлуци председника СПАС-а Александра Шапића о изласку на парламентарне изборе на пролеће. "Лончар: Вучић је био животно угрожен", изјава министра здравља Златибора Лочара о здравственом стању Александра Вучића који је био хоспитализован на ВМА.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Вучићу је живот био угрожен", о хоспитализацији председника Србије Александра Вучића у петак и повратку на посао.

ДАНАС - "Злоупотребили Вучићево здравље за нападе на Н1", о кампањи појединих медија против новинара и телевије Н1 које оптужују за нарушено здравље Вучића. "Време је да решимо проблем из деведесетих", изјава бивше министарке правосуђа Хрватске Весне Шкаре.

ИНФОРМЕР - "Вучића од смрти делили минути", о здравственим проблемима председника Србије Александра Вучића.

КУРИР - "Посадили смо 51.256 стабала", текст о томе да су Адрија медија група и ДМ дрогерие маркет у недељу на 34 локације у Србији садили храст, јасен, јавор, граб и смрчу.

ПОЛИТИКА - "Лекари ВМА спасили живот председнику Србије", о хоспитализацији Александра Вучића. "Наша војска добија ракетни штит", о јачању ПВО системима "МТУ-4М" и "ПАСАРС".

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - "План опозиције - За Србију спремају сценарио из Боливије", пише лист. "Нормално је што се Ана и ја разликујемо", каже министарка Зорана Михајловић за премијерку Ану Брнабић.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa