Инфо

18. новембар 2019.18. нов 2019.
Мачвански Причиновић: Грађани одлучују о утрошку три милиона и две стотине хиљада динара

Мачвански Причиновић: Грађани одлучују о утрошку три милиона и две стотине хиљада динара

На директном одлучивању 8. децембра у Месној заједници Мачвански Причиновић грађани имају прилику да гласају где ће утрошити три милиона и две стотине хиљада динара, прикупљена од пореза на имовину, а у предлогу је осам пројеката.

Према поднесеним предлозима акценат је стављен на шљунчење путева, а већи део новца уколико се ти предлози усвоје би требао да буде опредељен за сређивање унутрашњег простора Дома културе.

У претходном периоду средства од пореза на имовину утрошена су за шљунчење локалних путева, спорт и културу, урађен је нови асфалт у улици Рада Кулезића, а одвојена су и средства за куповину две нове парцеле за гробље.

-100.000 суграђана има могућност да одлучи на шта ће бити потрошен новац од пореза на имовину. У посебан списак за непосредно одлучивање до сада је уписано педесет хиљада. Позивам грађане да се упишу у посебан списак, могу то урадити у свим месним канцеларијама и Градској управи до 5. децембра. Још једном позивам све заинтересоване да се одлуче и искористе прилику - истакао је начелник Градске управе Милан Васић.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa