Инфо

19. новембар 2019.19. нов 2019.
Насловне стране за уторак, 19. новембар 2019

Насловне стране за уторак, 19. новембар 2019

Београдски дневни листови на насловним странама данашњих издања пишу о здрављу председника Србије, разговорима са евро-посланицима, нападима на новинара телвизије Н1.

АЛО - "Полицајац сатима држао у страху цело насеље", о полицајци који се у Београду предао пошто је претио убиством.

БЛИЦ - Лист пише о да председник "Вучић месец дана не сме да лети авионом", а преноси и ауторски текст заменика градоначелника Београда Горана Весића "Градићемо школе и вртиће тамо где су грађани предложили".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Лист је објавио "Макронов предлог за Србију: До Европе у седам фаза, питање Косова и Метохије на крају?", а пише и да ће "Вучић из болнице право на посао", као и да синдикати траже "Пензије по новом од нове године".

КУРИР - Лист пише о новом тренеру кошаркашке репрезентације Србије Игору Кокошком "Све што нисте знали о новом тренеру Србије".

ДАНАС - "Напади на новинара Н1 скрећу пажњу са Крушика", о томе да је Миодраг Совиљ с ТВ Н1 "на мети таблоида и режима због неугодних питања о трговини оружјем". Лидер Двери затражио од МУП-а да му омогући надзор над законитошћу праћења "Обрадовић: Има ли полиција одлуку суда да прислушкује опозицију". "Миша Вацић основао одбор Српске деснице у згради Полицијске станице у Нишу", тврди лист.

ПОЛИТИКА - Под насловом "Улога доручка у мисији европарламентараца" лист поше да су поједини учесници дијалога и из власти и из опозиције тражили од евро-посланика да им кажу у чије име су с председником Србије помињали одлагање избора, али одговор нису добили. "Високи Дечани две деценије на мети терориста - напади зидови, трпљење и живот".

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - "Камере на ауто-путу неће мерити брзину", тврди лист. "Убијени навијач имао локатор на ауту", лист наводи шта су инспектори нашли у аутомобилу водје "Гробара".
Извор: Бета

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa