Инфо

19. новембар 2019.19. нов 2019.
Економска школа добила нову електронскo-језичку лабораторију

Економска школа добила нову електронскo-језичку лабораторију

Захваљујући средствима прикупљеним хуманитарном Мастеркард картицом "Еуробанк Велико срце" ученици Економске школе "Стана Милановић" у Шапцу добили су опрему за нову електронско-језичку лабораторију, која ће ђацима омогућити учење страних језика на нaјсавременији начин.

-Оно што је веома значајно је познавање језика у савременој школи за будућа занимања на тржишту рада, али и образовно усавршавање, како садашњих, тако и будућих генерација- рекла је директорка Економске школе "Стана Милановић" Соња Мијатовић Јокић.

Вредност донације износи 1.000.000 динара и пројекат "Школа као нацртана за Вас" је релаизован у сарадњи са Министарством просвете, науке и технолошког развоја са циљем да се ученицима економских школа омогући квалитетно стицање знања и вештина.

- Министарство дужи низ година сарађује са друштвено-одговорним компанијама које раде на побољшању квалитета образовања у Републици Србији - истакао је помоћник министра просвете науке и технолошког развоја Александар Пајић.

Председница Извршног одбора (ИО) "Еуробанке" Славица Павловић наводи да је друштвена одговорност могућа уз учешће свих релевантних чинилаца како би улагање у области едукације, образовања било адекватно и лакше доступно будућим генерацијама.

-Желимо да побољшамо услове рада и учења у средњим економским школама, те смо веома поносни на свој први самостални пројекат који обухвата више активности. Једна од њих је конкретна помоћ у материјалним средствима (опремање стручних кабинета), а друга се огледа у стручним презентацијама и гостовањима наших колега као предавача.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa