Инфо

21. новембар 2019.21. нов 2019.
Жеља за доказивањем

Жеља за доказивањем

После тешке утакмице и пораза у Мађарској, већ у суботу рукометаши "Металопластике" имају нови изазов у СЕХА лиги. Гост у Шапцу је учесник Лиге шампиона "Работник" из Битоља. Иако су гостујући играчи квалитетнији, аутоматски и фаворити, Шапчани не желе да буду "статисти".

-Мислим да смо у претходним утакмицама показали да можемо и против најјачих. Губимо, али се шири период у коме смо равноправни, адекватно се супротставимо и иако млади, покажемо да нисмо случајно у СЕХА лиги. То желимо и у суботу. Они ће бити нешто уморнији после утакмице у Финској и верујем да наше најбоље издање, уз расположене голмане, може бити довољно и за нешто више. Надам се да ће нас и публика испратити у нашим настојањима и она остати најбоља у региону - истакао је на конференцији за медије тренер Веселин Вуковић.

Младост је некада терет, а некада и предност "плавих". Млади Борислав Ђукић верује да би у суботу могла бити друга алтернатива.

-Они су јаки, упознали смо их и у Битољу, врло квалитетан тим, али и нама је самопоуздање у порасту, те нема разлога да не тежимо победи и обећавам јак отпор, борбеност и надам се победи - додаје Ђукић.

Утакмица је заказана за суботу, од 13 часова.

Најновији број

14. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa