Инфо

22. новембар 2019.22. нов 2019.
Србија у насловима

Србија у насловима

Дневни листови издања за 22. новембар пишу на насловним странама о реакцијама на аферу "Руски шпијун", о посети председника Северне Македоније Стева Пендаровског Србији, о одлуци Универзитета у Београду да је докторат министра финансија Синише Малог плагијат и о другим темама.

АЛО - "Вучић објавио рат шпијунима", председник Србије Александар Вучић најавио оштре мере након обелодањивања обавештајне афере, пише лист. "За прво дете држава даје 300.000 динара", о буџету за 2020. годину који предвидја више новца за примену закона о финансијској помоћи породицама.

БЛИЦ - "Које стране службе оперишу по Србији", о афери Руски шпијун и деловању обавештајних служби у Србији. "Терзић препознао нападаче", о нападу на српског фудбалера Алексу Терзића.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Лист пише о шпијунској афери "Потпуковник Војске Србије на снимку са агентом ГРУ". "Пуна свеска подмићених потреса Бор", лист пише о хапшењима због малверзација око новог рудника.

ДАНАС - Лист наводи да су бугарски медији објавили нове тврдње о нелегалној трговини оружјем "Портал Армсвоч: Србија тајно наоружавала украјинску војску". "Универзитет: Синша Мали је плагирао докоторат", о одлуци Одбора за професионалу етику Универзитета у Београду.

ИНФОРМЕР - "Срби, ми смо браћа", о реакцији Русије на шпијунску аферу. "Мафијашка ликвидација у Нишу", о убиству младића (25) у том граду.

КУРИР - "Вучић: Питам наше руске пријатеље зашто?! Уверен сам да Путин о оваквим стварима није био обавештен", лист преноси речи председника Србије Александра Вучића о шпијунској афери. "Фудбалер у модрицама након отмице", о нападу на фудбалера Алексу Терзића.

ПОЛИТИКА - Интервју са председником Северне Македоније Стевом Пендаровским "Скопље и Београд имају исте циљеве и бриге". "Неакадемско понашање Синише Малог", о одлуци БУ о докторату Малог.

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - "Путин истражује шпијунску аферу у Србији", о реакцијама на снимак на којем се налазе руски обавештајац и српски официр. "Преки суд за Синишу", пише лист о одлуци Одбора за професионалну етику Универзитета у Београду.
Фото

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa