Инфо

22. новембар 2019.22. нов 2019.
Декларација "Србија 21" у суботу

Декларација "Србија 21" у суботу

Организација "Србија 21 – Центар за будућу Србију" представиће у суботу, 23. новембра, у Сава центру у Београду Декларацију о политичкој будућности модерне европске Србије.

Иницијатори Декларације о европској будућности Србије навели су да сматрају да је потребно учинити све да Србија крене према кључном циљу, како су истакли, грађењу друштва које има чврсте унутрашње демократске темеље и институције.

"Као и да европска будућност и пуноправно чланство земље у Европској унији не би смели ни на који начин да буду релативизовани", наводи се у позиву медијима.

О Декларацији ће говорити посланик и представник организације "Србија 21" Ненад Константиновић, представници организације "Србија 21" Миљана Јовановић и Дејан Ранђић, потпредседница Скупштине Србије Гордана Чомић, посланица и једна од оснивача Фонда Центар за демократију Наташа Вучковић, као и посланици Марко Дјуришић и Весна Марјановић.

На скупу ће говорити и члан председништва Покрета слободних грађана Петар Милетић, председник Савета Нове странке Арис Мовсесијан, извршни директор Фондације за отворено друштво Милан Антонијевић и програмски директор Центра за слободне изборе и демократију (ЦеСИД) Бојан Клачар

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa