Инфо

22. новембар 2019.22. нов 2019.
Липолист: Путна инфраструктура најважнија

Липолист: Путна инфраструктура најважнија

Мештани Липолиста на непосредном изјашњавању у децембру одлучиваће о суми од 2.865.000 динара од повраћаја пореза на имовину.

На листи се налази шест предлога, а према процени Савета МЗ и Групе грађана највише новца је предвиђено за инфраструктурне радове, шљунчење, односно насипање атарских путева. Међу приоритетима су и помоћ ОШ "Војвода Степа", Црквеној општини, уређење обале уз сеоске саобраћајнице, спорт и омладину.

-Апелујем на све да се упишу у списак, а то могу учинити у Месној канцеларији сваког радног дана како би могли да одлучују о стварима које су им најпотребније -рекао је Владан Вујанић одборник у Скупштини града Шапца.

У претходна два непосредна одлучивања становници Липолиста као као приоритете изгласали су поправку путева и реконструкцију цркве.

-Мислим да су људи свесни шта значи када дају новац и због тога треба да се питају. Ипак, у селу живе претежно старији који можда нису у могућности да учествују гласању. Знам да ћу 8. децембра гласати за предлоге за које сматрам да су најважнији, а то су путна мрежа и сматрам да би требало да се ураде два бунара - истакао је мештанин Слободан Стаменић.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa