Инфо

27. новембар 2019.27. нов 2019.
Палма на трибину у Позоришту: И Шабац може бити као Јагодина

Палма на трибину у Позоришту: И Шабац може бити као Јагодина

Вечерас је у Шабачком позоришту одржан свечани део изборне скупштине Градског одбора Јединствене Србије у Шапцу. Трибини су поред шабачког руководства присуствовали и потпредседници странке, представници коалиционих партенера - Градског одбора Социјалистичке партије Србије, као и председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма.

Долазак Марковића у Шабац изазвао је велику пажњу, па је сала Позоришта била попуњена до последњег места.



На трибини су, поред председника странке, говорили председница ГО ЈС дипломирана правница Милица Васић, потпредседник ГО ЈС приватни предузетник Борислав Бошковић, председница омладине ГО ЈС дипломирана правница Вања Васић и потпредседница омладине ГО ЈС студенткиња Катерина Рамић.



Драган Марковић Палма окупљеним Шапчанима је говорио о животу у Јагодини и какве све бенефиције имају грађани овог града, али и како је могуће тај модел пренети у друге грдове у Србији. Такође, обећао им је да ће већ сутра у Народној скупштини министрима поставити нека питања на која и Шапчани желе да добију одговор. Марковић је рекао је да довољно да добију 25 одсто подршке у Шапцу да би се живот грађана поправио за 99 одсто.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa