Инфо

30. новембар 2019.30. нов 2019.
Зеленовић: ДС одлучила да буде нормална странка

Зеленовић: ДС одлучила да буде нормална странка

Председник странке Заједно за Србију Небојша Зеленовић изјавио је данас да је Демократска странка на Главном одбору одлучила да буде нормална странка за коју ће сваки грађанин бити сигуран да је то странка која ће променити Србију.
Зеленовић је новинарима уочи седнице Главног одбора Уједињене Демократске странке казао да ће се то десити након што се странка промени.

"Она се мења тако што отвара своје пословање. Одбор за финансијско управљање и контролу странке ће омогућити да се зна како се сваки динар троши. Тако ћемо бити странка која не зависи од тајкуна, било чијих интереса и буџета, већ само од градјана", рекао је он.

Зеленовић је истакао да је уједињење прилика да нови људи удју у политику, а да се стара лица повуку "у други и трећи ред и пусте да нова лица новим одоговорима изадју пред градјане".

"Нема јаке Србије без јаке Демократске странке која ће одговорити на кључна питања - да је Србији место на западу, да има стратегију за интеграције у ЕУ, да се не може бежати од решења питања Косова и да се изборимо да свако у Србији поштено и нормално гласа", додао је он.

Председник Социјалдемократске странке (СДС) Борис Тадић изјавио је данас да коначни чин уједињења СДС и Заједно за Србију у Уједињену Демократску странку (ДС) очекује "после Нове године".
Бета

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa